Lære italiensk - Parla Italiano

Gå til innhold

Hovedmeny:

Lære italiensk

     
     
     
     
Det italienske språket


er regnet for et av de vakreste språkene i verden og faktisk blant de enkleste å lære. Med å lære italiensk kan du få mer ut av dine reiser til Italia, dine italienske kulinariske opplevelser, og ikke minst, ved å delta på dette kurset, bli kjent med andre italiaelskere som deg selv.
Eller kanskje du t.o.m vurdere å kjøpe ditt drømmested i dette flotte landet.  


Som deltager på et av våre kurs, vil du få en tett oppfølging av våre lærere.
Vi har spesialisert oss på italiensk undervisning for nordmenn. Våre italiensklærere snakker perfekt norsk, og underviser kun i det italienske språket. Se hvorfor du burde velge vårt kurs for din italienskundervisning.


Du vil få en personlig oppfølging, ikke bare på kurset, men også på nett. Med din egen påloggings kode gir vi deg tilgang til din "personlige side", hvor du til enhver tid kan holde deg oppdatert på kurset, med sammendrag, lydfiler, grammatikk mm. Dette er en perfekt løsning for deg som kanskje ikke har mulighet til å møte på alle kurskveldene.
Ønsker du allikevel å ta igjen kurskvelden, er du hjertelig velkommen til å møte på en av de andre kursstedene, samme uke, på en dag som passer deg bedre.

Du vil allerede etter første kurskveld, hvor du lærer å fortelle om deg selv, føle en viss fremgang og overbevisning om at dette skal du takle greit. Husk, vi er der for å hjelpe deg til enhver tid.

Kursmateriell er delvis inkludert i kursavgiften, og du får digitalt tilgang til alle lærebøkene på PC, nettbrett og smartphone. Ønsker du allikevel å bestille bøkene i papirutgave, kan du gjøre det her. Du vil også motta  et kompendium med alle med de viktigste læringsmålene fra hele kurset. Ønsker du ta en titt på din personlige verktøkasse finner du den her  


Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på vårt grunnkurs i italiensk (grunnkurs, nivå A1).

Meld deg på idag, så vi kan prate italiensk sammen i morgen.
Torino Italia
     
     
     
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen